Türkiye'de UNICEF

UNICEF Türkiye Milli Komitesi ►www.unicefturk.org

UNICEF Türkiye Milli Komitesi, sanayileşmiş ülkelerde kurulu olup tüm dünyada UNICEF programları için fon sağlayan ve tüm çocuklar için daha iyi bir dünyanın mücadelesini veren 34 Milli Komiteden biridir.

UNICEF Türkiye Milli Komitesi, kamu yararına çalışan bir dernek statüsündedir.

Milli Komite'nin amacı, Türk ve dünya çocuklarının ihtiyaçları ile ilgili kamuoyu bilinci oluşturmak ve özel sektör, gönüllü kişi ve gruplarla işbirliği yaparak UNICEF'in çocukların sağlığı, eğitimi, korunması ve çocuk hakları konularında yaptığı çalışmalara kaynak sağlamaktır.

 

UNICEF Türkiye Temsilciliği ►www.unicef.org.tr

UNICEF bulunduğu ülke hükümeti ile birlikte geliştirdiği 5 yıllık program ve projeleri o ülkedeki kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve medya ortakları ile birlikte uygular. Türkiye Cumhuriyeti ile ilk Temel Anlaşma 1951 şubat ayında imzalanmıştır. Geçen yıllarla birlikte temel anlaşmalar daha detaylı hale getirilmiş ve ülke Programı Eylem Planı’na (üPEP) dönüştürülmüştür. ülke Programı Eylem Planlarının ortak hedefi çocuk haklarının uygulanması için yapılan çalışmaları, yardımı ulusal kalkınma politikaları ile birleştirmektir.

 

Hayat Veren Hediyeler

1. Hediyeni Seç

200 TL'den başlayan farklı fiyat seçenekleri ve içerikleri olan hediye paketlerinden birini seç.

Hayat Veren Hediyeler

2. E-kartını Oluştur

Kişisel mesajını yazarak hediyeni e-kart yoluyla veya yazıcıdan çıktı alarak hediyenin sahibi sevdiğine ulaştır.

Hayat Veren Hediyeler

UNICEF Hediyeni Ulaştırsın

Hediye olarak satın aldığın ürün, UNICEF'in hizmet verdiği 150'den fazla ülkede, en çok ihtiyaç duyan çocuklara ulaşsın.

Hayat Veren Hediyeler

Her çocuğun yaşaması ve haklarına kavuşması için destek verin.